Multi-Mam Lanolin - Multi-Mam


Описание на продукта


“MULTI─MAM LANOLIN: Грижа за зърната на кърмещата майка“ се препоръчва като превантивна мярка срещу напукването на областта около зърната, която възстановява физиологичната мастна тъкан. Мазането с Ланолин (овча мас) е традиционен начин за изглаждане и хидратиране на напукана кожа. “MULTI─MAM LANOLIN: Грижа за зърната на кърмещата майка“ съдържа ултра-пречистен медицински клас Ланолин, който заменя похабената мастна тъкан.


Свалете листовкатаКоментари

Бележка: Анонимността на Вашия коментар ще бъде запазена. Вашата идентичност и имейл адрес няма да бъдат обект на публично достояние.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Multi-Mam Lanolin
Average rating:  
 0 reviews
Потребителски въпроси


Необходимо ли е отстраняването на “MULTI─MAM LANOLIN: Грижа за зърната на кърмещата майка“ преди да кърмя бебето си?
Отстраняването на “MULTI─MAM LANOLIN: Грижа за зърната на кърмещата майка“ от Вашите гърдите не е необходимо, защото той е напълно безвреден и притежава неутрален вкус и мирис. Препоръчително е да приложите продукта непосредствено след като накърмите Вашето бебе. Ако продуктът се нанесе преди кърменето, то това би затруднило захващането на устичката на кърмачето към гърдите Ви.

Колко често е необходимо да използвам “MULTI─MAM LANOLIN: Грижа за зърната на кърмещата майка“?
Честотата на употреба на продукта зависи изцяло от Вас. За оптимална защита на кожата на гърдите, препоръчително е “MULTI─MAM LANOLIN: Грижа за зърната на кърмещата майка“ да се използва два пъти дневно.

Кой е най-добрият начин за намазване на “MULTI─MAM LANOLIN: Грижа за зърната на кърмещата майка“?
Сложете малко количество “MULTI─MAM LANOLIN: Грижа за зърната на кърмещата майка“ върху върха на пръстите си и намажете проблемната област. Препоръчително е да затоплите тубичката на продукта в ръцете си, преди да го използвате.

Каква е разликата между “MULTI─MAM LANOLIN: Грижа за зърната на кърмещата майка“ и “MULTI─MAM BALM: Балсам за предпазване на гръдното зърно“ ?
“MULTI─MAM LANOLIN: Грижа за зърната на кърмещата майка“ е изцяло базиран върху фино преработена овча мас. “MULTI─MAM BALM: Балсам за предпазване на гръдното зърно” е изцяло изграден от специална селекция растителни масла. Този продукт се явява като алтернативен заместител на Ланолина. Също така, балсамът “MULTI-MAM” e по-мек от Ланолина и съответно се нанася по-лесно.

Аз неспирно страдам от напукани зърна. Какво мога да направя, за да предотвратя тази неописуема болка?
Аз неспирно страдам от напукани зърна. Какво мога да направя, за да предотвратя тази неописуема болка?

Кои са основните причини за поява на проблеми в областта на зърната?
Повечето проблеми в областта на зърната се причиняват от лошо засмукване на гърдите Ви, от страна на кърмачето. Много е важно най-чувствителната част на Вашите зърна да бъде дълбоко засмукана от устата на бебето. Използването на продукти като сапуни и шампоани, могат да доведат до напуквания в областта на зърната Ви, тъй като те намалят естествената защита на кожата. Потенциални причини за проблеми в областта на зърната са също така гъбични инфекции, екзема или сухота.

Ако имате някакви допълнителни проблеми или въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Multi-Mam Lanolin
Average rating:  
 0 reviews