Multi-Mam Compresses - Multi-Mam


Описание на продукта


“MULTI─MAM COMPRESSES: Компреси за лечение на болки в зърната при кърмещи майки“мигновено облекчава отока, дискомфорта и чувствителността в зоната на зърната при кърмещите жени. Компресите на “MULTI-MAM”, за лечение на болки в зърната при кърмещи жени, подпомагат естествения физиологичен процес на регенерация на зърната, като хидратират гръдната кожа.


Download insertКоментари

Бележка: Анонимността на Вашия коментар ще бъде запазена. Вашата идентичност и имейл адрес няма да бъдат обект на публично достояние.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Потребителски въпроси


Кога трябва да използвам компресите на “MULTI-MAM”? Преди или след като съм накърмила бебето си.
Препоръчваме Ви да използвате компресите на “MULTI-MAM” след като сте накърмили бебето си. Ако използвате компресите преди да сте накърмили бебето си, то захващането на устичката му към гърдата Ви ще бъде възпрепятствано.

Колко дълго да държа компреса на гърдите си?
За оптимален резултат и мигновено облекчение, дръжте компреса върху гърдите си в продължение на 30 минути. Минималното време за държане на компреса е 10 минути, а максималното може да достигне час.

Колко пъти мога да използвам един и същ “MULTI-MAM” компрес?
Единичните компреси на “MULTI-MAM” са пригодени за еднократна употреба. От хигиенична гледна точка, Ви препоръчваме да изхвърлите компреса след като сте го употребили.

Употребявам компресите на “MULTI-MAM”, въпреки че все още не изпитвам дискомфорт в зоната на зърната. Добра идея ли е да използвам продукта като предпазна мярка срещу бъдещи физиологични усложнения?
Препоръчваме Ви да използвате компресите на “MULTI-MAM”, ако изпитвате болка или дискомфорт в зоната на зърната. Ако искате да предпазите зърната си от бъдеща поява на физиологични усложнения, препоръчваме Ви да използвате продуктите “MULTI─MAM BALM: Балсам за предпазване на гръдното зърно“ и “MULTI─MAM LANOLIN: Грижа за зърната на кърмещата майка“.

Ще се влоши ли здравословното състояние на бебето ми, ако погълне малко от течността по компресите “MULTI-MAM”?
Това няма да представлява никаква опасност за здравето на Вашето бебе, защото продуктът е изцяло съставен от натурални съставки. В този ред на мисли, не е необходимо да измивате гела от зърната си преди да накърмите бебето си.

Ако имате някакви допълнителни проблеми или въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.