Multi-Mam Balm - Multi-Mam


Описание на продукта


“MULTI-MAM BALM: Балсам за предпазване на гръдното зърно“ се препоръчва като превантивна мярка срещу напукването на кожата на гърдите, като възстановява мастните тъкани на зърната. Балсамът за предпазване на гръдното зърно на “MULTI-MAM” е неслепващ и бързо-абсорбиращ. Продуктът предпазва областта на зърната, като замества и допълва естествената мастна тъкан. Тъй като балсамът на “MULTI-MAM” е изцяло изграден върху растителна основа, неговото отстраняване преди кърмене не е необходимо.


Свалете листовката


Коментари

Бележка: Анонимността на Вашия коментар ще бъде запазена. Вашата идентичност и имейл адрес няма да бъдат обект на публично достояние.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Потребителски въпроси


Необходимо ли е да премахна балсама “MULTI-MAM” от кожата на зърната си, преди да накърмя бебето си?
Премахването на продукта от кожата на зърната Ви не е необходимо, защото той притежава неутрален вкус и мирис. Затова той е безвреден, ако случайно бъде погълнат от Вашето бебе. Изрично се препоръчва балсамът на “MULTI-MAM” да бъде нанесен непосредствено след самото кърмене. Ако продуктът се нанесе преди кърменето, то това би затруднило захващането на устичката на кърмачето към гърдите Ви.

Колко често е необходимо да използвам “MULTI-MAM BALM: Балсам за предпазване на гръдното зърно“?
Може да използвате продукта толкова често, колкото пожелаете. Изрично се препоръчва прилагането на балсама “MULTI-MAM“ веднага след самото кърмене. Ако “MULTI-MAM BALM: Балсам за предпазване на гръдното зърно“ се приложи непосредствено преди хранене, , то това би затруднило захващането на устичката на кърмачето към гърдите Ви.

Каква е разликата между “MULTI─MAM BALM: Балсам за предпазване на гръдното зърно“ и “MULTI─MAM LANOLIN: Грижа за зърната на кърмещата майка“?
“MULTI─MAM BALM: Балсам за предпазване на гръдното зърно” е изцяло изграден от специална селекция растителни масла. Този продукт се явява като алтернативен заместител на Ланолин, което всъщност е фино пречистена овча мас.

Аз неспирно страдам от напукани зърна. Какво мога да направя, за да предотвратя тази неописуема болка?
Най-доброто решение за Вашия проблем е първо да използвате “MULTI─MAM COMPRESSES: Компреси за лечение на болки в зърната при кърмещи майки“, за да се хидратира кожата на зърната и да се регенерира тяхното оптимално физиологично състояние. За да омекотите кожата на зърната си, използвайте “MULTI─MAM BALM: Балсам за предпазване на гръдното зърно“, тъй като той подсилва и подхранва кожната тъкан. Въз основа на факта, че балсамът на “MULTI-MAM” e изграден изцяло от растителни съставки, той притежава неутрален вкус и е безвреден при поглъщане. Така че, “MULTI─MAM BALM: Балсам за предпазване на гръдното зърно“ може да даде оптимална защита на зърната както по време на кърмене, така и през целия ден.

Кои са основните причини за поява на проблеми в областта на зърната?
Повечето проблеми в областта на зърната се причиняват от лошо засмукване на гърдите Ви, от страна на кърмачето. Много е важно най-чувствителната част на Вашите зърна да бъде дълбоко засмукана от устата на бебето. Използването на продукти като сапуни и шампоани, могат да доведат до напуквания в областта на зърната Ви, тъй като те отмиват естествената защита на кожата. Потенциални причини за проблеми в областта на зърната са също така гъбични инфекции, екзема или сухота.

Ако имате някакви допълнителни проблеми или въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.