Как работят - Multi-Mam


Как работят

Продуктите на Multi-Mam лекуват и предотвратяват дискомфорта от кърменето и облекчават дискомфорта при бебетата, причинен от зъбоникненето.

Multi-Mam Компреси и Multi-Mam BabyDent съдържат 2QR-комплекс. Тази биоактивна съставка неутрализира вредните микроби, придава чувство на облекчение и поддържа естествените лечебни процеси на организма.

Multi-Mam Балсам и Multi-Mam Ланолин предотвратяват напукването на кожата, като спомагат за възстановяването на нейния естествен себум.

Нашите нежни, но ефикасни продукти, предоставят на Вас и Вашето бебе перфектни условия за кърмене, защото облекчават болката и дискомфорта от кърменето (важни фактори, които карат много майки да преустановят кърменето много по-рано, отколкото биха искали).

Кърмене

Multi-Mam компреси са компреси за еднократна употреба, които осигуряват незабавно облекчаване на дискомфорта от кърменето. Те имат успокояващо действие, създават влажна лечебна среда, предотвратяват инфекции и подхранват кожата на зърната.

Multi-Mam Балсам съдържа растителни масла, масло от ший и Peg 8 пчелен восък, които заместват и допълват естествената мастна тъкан на зърното. Това предотвратява напуквания и поддържа кожата мека, еластична и здрава. Продуктът е растителна алтернатива на Multi-Mam Ланолин.

Multi-Mam Ланолин съдържа високо пречистен ланолин – мазнината, получена от овчата вълна. Тази естествена мазнина допълва липидния слой на кожата и е добре известна със своите овлажняващи свойства.

Зъбоникнене

Знаем, че зъбоникненето може да е труден процес за преминаване. Затова, ние включихме и успокояващия биоактивен гел Multi-Mam BabyDent в продуктовата серия Multi-Mam. За да може да помогнем на Вашето бебе безпроблемно да премине през тази неудобна и стресираща фаза на развитие.

Multi-Mam BabyDent също съдържа естествени съставки. Той образува мек, защитен слой върху венците на Вашето бебе, който успокоява и облекчава дискомфорта.

Безопасността на продуктите Multi-Mam

Всички продукти на Multi-Mam са безвредни при поглъщане от страна на бебето и не е необходимо да бъдат отмивани преди кърмене. Съставките, които използваме, са предимно от натурални източници и от най-високо качество. Те са клинично тествани и одобрени за ефикасност и безопасност.