Активни съставки - Multi-Mam


Активни съставки

Основната съставка в Multi-Mam Компреси и Multi-Mam BabyDent е 2QR-комплекс (произнася се "to cure"/„да лекува“). Тази естествена, растителна основа неутрализира вредните микроби, като предотвратява прилепването им към тъканите. 2QR-комплексът поддържа естествения процес на лечение и възстановява естествения баланс на микробната флора. 2QR-комплексът няма известни странични ефекти.

Multi-Mam Ланолин е направен от висококачествена овча мас (ланолин). Ланолинът е натурално масло, което е най-близо до естествената мазнина на човешката кожа и предлага защита на зърната. Multi-Mam Балсам е растителна алтернатива на ланолина. Той съдържа растителни масла, които заместват мастната тъкан, която се губи по време на кърменето. Multi-Mam Балсам предлага оптимална защита за зърната.

Какво представлява комплексът 2QR?

Една от основните ни съставки е патентованият 2QR-комплекс. Този комплекс е смес от високо рафинирани растителни полизахариди.

2QR-комплексът неутрализира вредните микроби и предотвратява инфекции (мастит). Той има уникален начин на действие, който блокира вредните микроби от прикрепването към човешката тъкан. 2QR-комплексът подпомага естествения процес на лечение и възстановява естествения микробен баланс

За да разберете как действа 2QR-комплексът, изгледайте това видеоДругите съставки в нашите продукти са успокояващи и овлажняващи растителни масла и високо пречистена овча мазнина (ланолин), която е добре известна със своите защитни и хидратиращи свойства.

Продуктите Multi-Mam незабавно облекчават болката и дискомфорта, като неутрализират вредните микроби, придават чувство на успокоение и поддържат естествените възстановителни процеси. Научете повече за ефектите на продуктите Multi-Mam и за това как работят(multimamproduclink)