Защо да използвате Multi-Mam - Multi-Mam


Защо да използвате Multi-Mam

Иновативната продуктова гама Multi-Mam може да реши проблемите както на майката, така и на бебето. Продуктите предотвратяват и третират дискомфорта на зърната, които могат да се появят преди и по време на кърменето. Съществува и специално разработен продукт, който успокоява никнещите зъби на бебетата.

Продуктите Multi-Mam: проблеми и решения

В идеалния случай, Вие ще се чувствате комфортно и спокойно, когато кърмите бебето си. За съжаление, често се среща усещането за дискомфорт, което може да повлияе върху емоционалното Ви състояние. Например, неправилното прикрепване на бебето към Вашите гърди може да доведе до напукване на кожата на зърната, което да се превърне във възпаление и евентуално да прерасне в инфекция. Това може да смекчи ентусиазма Ви да кърмите и да доведе до по-ранно преустановяване на кърмачния процес.

Зъбоникненето може да бъде изключително неудобно за бебетата. Най-честите проблеми със зъбоникненето са подуване на венците, безсъние, раздразнителност и диария. Изключително важно е дискомфортът на бебето Ви да се сведе до минимум.

Продуктовата серия Multi-Mam включва Multi-Mam Компреси, Multi-Mam Балсам, Multi-Mam Ланолин и Multi-Mam BabyDent. Натурални и ефективни, те могат да се закупят без рецепта, за да улеснят живота на заетите майки.

Натурални състваки

Натуралните съставки, използвани в нашите продукти, включват растителен, биоактивен 2QR-комплекс, растителни масла и ланолин (високо пречистена овча мас)..Как работят

Multi-Mam Балсам, Ланолин и Компреси помагат за предотвратяване на дискомфорта по време на кърмене. Компресите осигуряват незабавно облекчение, неутрализират вредните микроби и поддържат естествения възстановителен процес. По време на кърмене, Multi-Mam Балсам и Ланолин предпазват зърната от напукване. Multi-Mam BabyDent облекчава дискомфорта от никнещите млечни зъби на бебетата.